Soft

_

Intelli-MAX

Software pentru ProtoMAX

Proiectat pentru oricine, creați orice

Software-ul puternic Intelli-MAX este locul din care se inspiră imaginația dvs. Instrumentele de desenare și instrumentele extinse de importare a fișierelor și imaginilor permit opţiuni pentru ca utilizatorii începători și experimentați de CAD să își exprime creativitatea. Când acest lucru se combină cu trasarea automată a instrumentului și algoritmi avansați de tăiere, posibilitățile sunt nelimitate.
Vedeți cum software-ul nostru avansat și echipamentul abraziv cu jet de apă ProtoMAX lucrează împreună.

Software puternic într-un singur pachet

Echipamentul abraziv cu jet de apă ProtoMAX este livrat complet, cu un laptop preconfigurat cu software Intelli-MAX. Dacă sunteți un client care dorește să descarce software-ul sau doar doriți să vedeți cât de ușor se folosește, vizualizați clipurile noastre video.

Desenare

Proiectați toate detaliile cu Layout

Desenarea cu LAYOUT
LAYOUT este echipat cu instrumentele CAD pentru a crea desenul perfect, alături de instrumente specifice echipamentelor abrazive cu jet de apă pentru a determina calitatea tăierii și a stabili traseul echipamentului. Instrucțiunile pas cu pas vă ghidează în desenarea și pregătirea piesei pentru tăierea cu ProtoMAX.
vedeti filmul

Copiere

Intelli-TRACE transformă imaginile în trasee adâncite

De la imagine la piesă
Funcția Intelli-TRACE din LAYOUT permite crearea unui traseu pentru o sculă destinată utilizării prin ProtoMAX din aproape orice imagine. Asistentul Intelli-TRACE este simplu de utilizat chiar și de către cel neexperimentat utilizator.
vedeti filmul

Importare

Pregătiți cu ușurință schițele dvs. pentru tăiere cu jet de apă

Importarea altor schițe CAD
LAYOUT ușurează importarea schițelor CAD din alte programe. Importă formate de fișiere .dwg, .dxf,.ord,.ai,.pdf, și .svg. Instrumentele incluse ajută la identificarea problemelor aferente traseelor, alocă calități de tăiere și trasează o piesă.
vedeti filmul

Realizare

Proiectele dvs. devin realitate cu ajutorul acestui software puternic de comandă a jetului de apă

Realizați piesa
Acest software puternic dispune de un model de tăiere dezvoltat pentru debitarea cu jet abraziv. Aceasta înseamnă o tăiere rapidă și de precizie a formelor complexe. Dar, cel mai bun lucru este că această performanță este disponibilă dintr-un singur clic.
vedeti filmul